3D printen

Techniek

3D printen is een veelzijdige productietechniek waarbij een digitale driedimensionale tekening wordt omgezet in een tastbaar product. Er zijn vele verschillende productietechnieken die bij 3d printen horen, de meest gebruikte methodes zijn FDM/MJM en SLS. Deze 2 verschillende methodes zijn erg breed inzetbaar en hebben een uitgebreide keuze in materialen en kleuren.

Sectoren

Tmb 3D printing is gespecialiseerd in het produceren voor technische- en product ontwikkelende bedrijven. Dit heeft als reden dat naast het 3D printen van de objecten hier ook het technische aspect aan bod komt, dit vereist extra aandacht met betrekking tot krachten, maatgeving etc. Ook engineering is in deze bedrijven vaak erg belangrijk. Door onze kennis van techniek, engineering en 3D printen is het mogelijk het gehele ontwikkelings/productieproces bij ons uit te besteden. Dit bespaard vaak veel tijd.

Engineering

3D printen vereist in sommige gevallen een andere aanpak van engineering dan andere technieken. Om deze reden helpt Tmb graag met het ondersteunen van het engineeringsproces.

 

Iets laten 3D printen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen