3D printen

 
3D Printen bij Tmb 3D printing
Tmb 3D printing heeft door de jaren een brede kennis van 3D printen ontwikkeld. Dit betekend voor u dat wij u precies kunnen vertellen welke materialen er voor de betreffende toepassing beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er voor diverse toepassingen verschillende printtechieken, ook hierover kunnen wij u adviseren.
Om hoogwaardige kwaliteit 3D geprinte producten te leveren, besteden wij aan elk product uniek aandacht. Elk product heeft namelijk andere eisen en eigenschappen. Om deze reden stellen wij de machines per product anders in.
Producten
Tmb is gespecialiseerd in het 3D Printen van technische eindproducten, denk hierbij aan onderdelen van machines, montageonderdelen, bepaalde inserts etc. Deze producten vereisen meer technische eisen dan schaalmodellen. Zo is het hierbij belangrijk om de eisen van de klant, u dus, te weten en hier de printer en materiaal op af te stellen.
Op basis van het doel van het product en de eisen waaraan het product moet voldoen printen wij het betreffende product. Ons technische inzicht is onmisbaar om dergelijke onderdelen te kunnen produceren, dit zorgt ervoor dat wij u kunnen begrijpen als het gaat om producteisen en de toepassing. Zodra u eenmaal heeft ervaren wat de toegevoegde waarde van 3D printen i.c.m. technische aspecten ten is kunt u niet meer zonder!

Heeft u specifieke vragen? neem dan gerust contact op!

Iets laten 3D printen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of prijs?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!